RSS

Titt, titt

Jeg er her altså.

Nå har jeg kommet over 30.000 ord, og satser på å være særs produktiv i dag. Neste uke er proppfull av seminarer og sosiale begivenheter (noe denne uken egentlig også har bestått av), så jeg begynner å føle presset. Jeg har bestemt meg for å vinne NaNoWriMo (for dere som ikke er helt inne på dette; alle som greier 50.000 vinner automatisk) - så jeg sier bare skriv, skriv.

Jeg gleder meg til å lese igjen. L-e-s-e. Gripe tak i boka hver gang jeg har et par minutter til overs, i bilen, på jobb, i reklamepausene på tv. Ikke bare når jeg skal ta fly og tog og ikke har med PC-en. Men jeg tar visst igjen det tapte i søvne: I natt drømte jeg nemlig at jeg leste Don Quijote (!). I våken tilstand har jeg derimot kommet over halvveis i Parfymen, og kan ikke huske sist jeg brukte så lang tid på en bok. Ikke fordi den er dårlig, men fordi jeg prioriterer annerledes. Boka er god. 1. desember skal jeg kaste meg over juleforberedelsene, kakebakst og disse bøkene:

alle bilder tatt fra verdensveven

Med forbehold om endringer. Men nå; skriv, skriv. Heia meg:)

4 kommentarer:

labben sa...

Både hvit tiger og innsirkling 1 og 2 er på min leseliste også =) det blir spennende å høre hva du syns. Jeg gleder meg til alle tre - jeg har store forhåpninger.

Anonym sa...

Jeg lurer på om jeg må la NaNo seile i år.. Det er frustrerende, for jeg har lyst til å skrive videre og har ikke hatt noen store problemer heller, men utvekslingstilværelsen lar seg rett og slett ikke kombinere med NaNo tror jeg.

...vi får se. Jeg vil ikke bestemme meg helt ennå.

annkolaas sa...

Labben: Samme her. Har hørt mye bra.

Christine: Ånei. Men jeg skjønner at det blir vanskelig. Jeg ble så fantastisk inspirert til å fortsette av pep-talken din, så om ikke annet har du i alle fall sørget for at jeg greide det (litt tidlig å si, men jeg er en bestemt optimist akkurat nå). På forhånd takk:)

Lykke til i alle fall!!

Oppaskoffen sa...

Hei! Ser du skriver ivrig. Du vet kanskje at vi har skrivegrupper i Ålesund innimellom? Vi trenger de hobbyforfatterne vi kan få, og det er ikke så verst inspirerende innimellom. Mail oss på oppaskoffen@gmail.com hvis du vil stå på mailinglista for neste treff!