RSS

Goldddigger

Alexia Bohwim: Golddigger, 346 sider

Ja, så har man altså lest bok nummer to forfattet av denne kvinnen. Golddigger handler om Angelica Borg, som nettopp har gitt ut sin første roman. Angelica er overfladisk, usikker, nymfoman og en av de mest latterlige karakterene som har blitt festet til papiret. Hun er gift, men greier ikke å bestemme seg for om hun elsker eller hater mannen sin, hun bruker dop, oppfører og kler seg som en hormonell fjortis.

Dette er uinteressant, overfladisk og direkte pinlig. Jeg vet ikke hvorfor jeg gidder å bruke tid på å gi min mening om denne boken, for dette er noe av det dårligste jeg har lest. Den er til og med dårligere enn Frognerfitter. Den er Frognerfitter, bortsett fra adskillig flere sexscener. Boken ble utgitt i 2012, og det er tydelig at forfatteren har latt seg inspirere av Fifty Shades-trilogien.

Jeg kan lese flere steder på nettet at bøkene hennes har et snev, eller mer, av selvbiografi i seg. Dersom forfatteren er det minste lik noen av hovedpersonene i bøkene sine er det bare trist, for mer fjollete litterære personligheter skal man lete lenge etter. Jeg har vel ikke opplevd maken siden Mads Larsens møkkabok.

Nå er jeg ferdig. To av tre bøker har overbevist meg. Dette er ikke verd å bruke mer tid på.

Styr unna.

2 kommentarer:

Ingaplinga sa...

Skal ikke ta meg bryet i å lese denne da skjønner jeg :)

annkolaas sa...

Ej hakkje gidda iaffal.