RSS

Nattefokk


Johan Theorin, Nattefokk, 391 sider

Det er litt komisk med lesesirkelen eg er med i, for vi forsøker alle å lese meir av det "den andre les". Og for meg blir det krim. Denne gongen las eg Nattefokk, og hjelp! Boka var skummel. Og trist. Og spennande. Og med ein heilt overraskande slutt. Eg likte ho svært godt.

Eg har nyst starta på sommarens familieferie, og sit på Dyreparken hotell i Kristiansand (og jaggu er her ikkje IKEA rett ved siden av). Eg har l-o-v-a mannen å ikkje bruke lang tid på å skrive denne omtalen, så eg har ikkje eingong tid til å skrive kva boka handlar om. Noko seier meg at dei fleste av dykk veit det likevel. Eg er nok ein av få som les lite krim.

Uansett, boka anbefalast. No er det dags for ein episode av Dexter (slapp av, borna søv godt).

4 kommentarer:

linesbibliotek sa...

Jeg har denne boka ulest i bokhylla etter at jeg var litt lunken til "Skumringstimen". Men når krimskeptikere som deg og labben likte "Nattefokk" så godt, blir jeg veldig nysgjerrig!

ellikken sa...

Nattefokk ER veldig bra! Skumringstimen og Blodleie er ikke all verdens, men denne boken var knall :)

God sommer, du!

ellikken

ellikken sa...

Nattefokk er superbra! Likte ikke Skumringstimen og heller ikke Blodleie, men denne boken er unntaket som bekrefter regelen... eller noe slikt :)

God sommer, du!

Bai sa...

Eg er også i utgangspunktet veldig kresen når det kjem til krim, men Theorin er verkeleg noko for seg sjølv. Eg har lese både Skumringstimen og Nattefokk og eg liker Theorin.