RSS

Dyktig forfatter - talentfull innrederPsst, har du lest nyeste Rom123?

Ok, ok, jeg har ikke lest Lena Niemis Den du ringer kan ikke nås for øyeblikket, men etter Beates anmeldelse tviler jeg ikke på at dette er en knallgod bok. Jeg skal selvsagt lese den, men har bare ikke kommet dit ennå.

I løpet av ventetiden kom jeg over en hjemme hos-reportasje av forfatterens leilighet, hvilket førte til en umiddelbar oppgradering i køen. Ajajaj, for en tøff leilighet! Denne kan du beundre i nyeste Rom123. Jeg abonnerer, og har derfor allerede siklet over flotte og inspirerende bilder. I skrivende stund er det fremdeles forrige nummer som ligger ute til skue, og jeg kan derfor ikke vise noen av de fantastiske bildene.

Ja, jeg er forresten også interiørfrelst.Er det flere bokvenner som sverger til Rom123?

3 kommentarer:

Beatelill sa...

Ja du må lese boka til Niemi, den er knallgod :) Jeg er litt interessert i interiør, men ikke fanatisk. Men en annen interesse som kom mye tidligere er å tegne hus. Jeg elsker å se på hustegninger og finne ut hvordan rommene er delt inn og hvordan planløsningene er. :)

Kasiopeiia sa...

Åh, den boken gleder jeg meg til å lese!
Interiør er definitivt gøy, ja - men går nok mest i interiørblogger for min del.

annkolaas sa...

Jeg er heller ikke fanatisk, men elsker retro og personlige stiler i hjemmet. Jeg skal låne Niemis bok så snart jeg er ferdig med en tre-fire stk jeg bare MÅ bli ferdig med snarest. Skal også blogge om en 400-siders bok neste mandag i anledning bokbloggturneen, og jeg har ikke begynt. Ik! Får håpe den er spennende, så sidene går av seg selv:)