RSS

Tålmodighet

Hurra! Etter en laaang sommerferie er endelig lesesirkelen oppe og går igjen. Denne gangen har vi til og med greid å lokke til oss to medlemmer til. Det vil da si at vi er opp i hele fem leseglade personer. Jeg fikk æren av å avholde høstens første bokbad, og flertallet ble enige om at denne månedens bok skal være Jette Kaarsbøls Den lukkede bok, som jeg forresten straks er i mål med.

Jeg har litt småpanikk for tiden fordi jeg har det med å helst være ferdig med en bok før jeg begynner på neste. Noe som kan bli problematisk denne gangen. Jeg har ca 200 sider igjen av Den lukkede bok, og skal blogge om Jasper Jones (som er på rundt 400 sider) førstkommende tirsdag. Jeiks! Hvordan skal dette gå?

Ikke nok med det, så fant jeg tilfeldigvis Aina Bassos Fange 59. Taterpige på biblioteket i går (hvorfor må jeg alltid gå inn dit?) Og! den ene lesesirkel-venninna mi hadde meg en bok jeg bare MÅ lese: Kjersti Annesdatter Skomsvolds Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg., en bok jeg leeenge har hatt lyst til å lese. Og ja, jeg glemte å si at Bergljot K. Nordals Magda og Thomas Marthinsens DU også står og tripper i bokhylla. Puh!

Det er selvsagt flott at så mange bøker har ramlet innom meg og jeg har (helt sikkert) flere gode leseropplevelser i vente, men jeg blir så rastløs og klarer nesten ikke å vente med å begynne på hver og en av dem. Jeg vil helst lese alle samtidig. En av elevene mine pleier å se på meg, puste dypt og si Tålmodighet når jeg er på mitt verste. Jeg får ta henne på ordet denne gangen. Men ikke før helgen er over. Nå må det sprengleses!

3 kommentarer:

Kasiopeiia sa...

Vel, du har i alle fall mange fine bøker i vente! =D

annkolaas sa...

Ja, heldigvis. Det er jo intet mindre enn et luksusproblem:)

Kirsten M sa...

Håper du får tid til å kose deg med alle de gode bøkene du nevner.
God helg!