RSS

Julebøker. Med merMens barna koser seg med alskens godsaker fra julestrømpa og julemorgen på barne-tv, ser jeg mitt snitt til et aldri så lite blogginnlegg. I dette innlegget var jeg freidig nok til å påstå at ingen skulle få bøker i julegave av meg. Vel, det holdt ikke så veldig lenge. Og nå håper jeg ingen av de heldige utvalgte leser denne bloggen. I alle fall ikke før sent, sent i kveld. Men jeg er rimelig sikker på at det ikke er noen overhengende fare for akkurat det. Så, disse bøkene skal jeg gi bort i år:

Nå hadde jeg tenkt å fortelle hva som er til hvem, men mannen min begynte å hisse seg opp og forstår ikke hvorfor jeg skal avsløre dette før julekvelden. Søtt av ham å tro at noen av de tiltenkte leser bloggen.. Her er i hvert fall bøkene. Spesielt interesserte kan gjerne gjette på mottaker;)Disse kan jeg i hvert fall avsløre. Minstemann elsker Vrimlebøkene, og skal få Nattvrimleboka og Sommar-vrimleboka av oldefar (Haugen bok er kjekk å ha når overraskende penger dukker opp - og mor er lei av å gå i butikker. Den raske leveringstiden imponerer meg stadig.). Sistnevnte bok skal også søskenbarnet på to og et halvt få, i tillegg til Toto vil vinne. Eldstejenta skal bli introdusert for Ella og de andre. En serie jeg har hørt mye flott om.

Av alle disse, har jeg kun lest Vrimlebøkene selv. Fortell gjerne hva du synes, gode eller dårlige valg?

Nå skal vi spise en goood julefrokost og siden på et par gaveleveringer og oldeforeldrebesøk. Med mer. Før selveste kvelden.

En riktig god jul ønskes alle mine bloggvenner!

ps. Alle bildene er tatt fra verdensveven.

pps. Sjekk ut bloggen til Vestlandets leirgjøk. Hun feirer bloggejubileum (bloggileum?) i januar, og slår på stortromma med give away.

0 kommentarer: