RSS

Luksusproblemer

Nå er vi i full gang med å flytte inn i vårt nye hus, og livet er bare velstand. Men akk, ikke problemfritt av den grunn. I mangel av barnevakt har jeg hatt mange alenekvelder mens mannen er i nyehuset og fikser saker og ting. I går kveld holdt jeg på å kjede vettet av meg og oppdaget krise nummer 1: Jeg hadde ikke én eneste bok i huset! Alle har blitt med flyttelasset (fordi jeg ikke kunne vente med å plassere dem i den fine, nye bokhylla mi).

Så over til krise nummer 2: Onsdag forsvinner bredbåndstilkoblingen vår (og dermed også tv og telefon) fra huset vi leier nå, og elektrikerne er selvsagt midt i ferieavviklingen
så vi får ikke strøm i nyehuset før langt uti neste uke. Hjelp! Skal tro hvordan dette går. Jeg kjenner tastinensene komme krypende allerede..


Bilde fant jeg her.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Komisk bilde :D Høres fryktelig fælt ut med en uke uten nett. Men alt som er fryktelig fælt er som regel sunt også. Irriterende! :) Moro at du leser "Juleoratoriet"! Håper du liker den, filmen er forøvrig også veldig bra.. etter min smak i alle fall. Lykke til med flyttingen :)

annkolaas sa...

Tusen takk:) Jeg har vært og henta Juleoratoriet, så nå er den trygt plassert i veska mi - klar til en 5-minutters her og der. Sidner, sukk.. :)

Anonym sa...

Du er tagget :) Sjekk bloggen min, når du har fått nett igjen :) Håper innflyttingen går strålende!