RSS

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake


Helga Flatland: Alle vil hjem. Ingen vil tilbake., 202 sider

Dette er oppfølgjar til den nydelege debutboka Bli hvis du kan. Reis hvis du må. Ord kan ikkje beskrive kor bra ho er, kor godt eg likar ho. Eg er stum.

Les hvis du kan. Snarast.

6 kommentarer:

Rose-maries litteratur- og filmblogg sa...

OI! Jeg visste ikke at denne boka var en fortsettelse av Bli hvis du kan. Reis hvis du vil ... Jeg holder på med Alle vil hjem, og den er så nydelig så nydelig at jeg ikke har lyst til å bli ferdig med den! Jeg skjønner godt at hun kalles den nye Tiller!!!!

annkolaas sa...

Ja! Det var akkurat det jeg sa til en venninne tidligere i dag; At det er det beste jeg har lest i den sjangeren siden Tiller.

Elin sa...

Høres spennende ut. Har ikke lest noen av dem, fikk lyst til å lese begge:) Forresten fin blogg, er første gang jeg er innom her tror jeg så da må jeg huske på å nevne det:)

Askeladden sa...

Jeg tenker faktisk på denne boken flere ganger om dagen, og jeg kjenner at jeg gleder meg som en unge til å lese den<3. Jeg hadde tenkt å låne den. Men jeg vurdere STERKT å kjøpe den...

Silje sa...

Visste heller ikke at dette var en oppfølger. Bli hvis du kan. Reis hvis du må er neste på min leseliste ihvertfall. Gleder meg:-)

Kasiopeiia sa...

Åh, jeg er så enig!!