RSS

5 kommentarer:

ellikken sa...

E digge de, e digge de, e digg digg digge de!

Told you so, og si i fra om du vil låne min utgave av Atle Nielsens Quizbibel. Særskilt pent brukt.

You rock :)

annkolaas sa...

Takk det samme du! Jeg skal si fra:)-

Lattermild sa...

Jeg har Antibloggeren både i rss-feeden og på Twitter og er happy med det, og når det var tilbud om gratis forhåndseksemplar av boka i fjor vår slo jeg til. Men så har den blitt liggende. Og det er nettopp fordi jeg tror, uten engang å ha forsøkt å lese, at du har rett. Jeg ser ikke for meg at bloggkonseptet kan funke som roman, og jeg ser for meg at romanen bare er mer av det jeg liker minst i bloggen. Dette kan nok bli en av de bøkene jeg aldri leser, mistenker jeg.

aariho sa...

Takk for advarselen. Blir ikke flau, men irritert, når jeg leser slike bøker. Irritert på meg sjøl for at jeg har begynt å lese eller leser slikt. Og da jeg er typen som nesten aldri avbryter en bok, blir det enda verre. (Men bloggen er sikkert på son plass!)

annkolaas sa...

aariho: Jeg er også typen som (nesten) aldri avbryter en bok, det positive er at denne var lettlest og rask å bli ferdig med.

Lattermild: Dersom du trives med å lese bloggen, tror jeg du gjør lurt i å droppe boken. Boken kunne nok ha vært bra den, hadde de bare holdt seg til "bloggpersonligheten" - nok en gang, sagt ut fra det lille jeg har lest av bloggen. Men som jo virket kvikt og morsomt.