RSS

Jeg orker ikkeEtter knappe 30 sider av denne brutalt ærlige boken, gir jeg opp. Jeg synes det er modig gjort å skrive en bok som tar et oppgjør med hygienehysteriet, men jeg orker ikke å lese mer. Beskrivelsene er altfor detaljerte, åpne, ekle. Jeg hadde bestemt meg for å lese den, men hvorfor skal jeg egentlig bruke tid på noe jeg synes er direkte uappetittelig?

Altså; jeg liker temaet, budskapet - verden er litt for opptatt av renslighet. Jeg liker det når folk vil provosere. Men akkurat dette får jeg frysninger av å lese. Det som angår kroppen er rett og slett litt for privat for meg.

Dersom alt går etter planen, skal Maria Amelies Ulovlig norsk omsider dukke opp i postkassa mi i dag, og det er noe jeg heller vil bruke tid på.

4 kommentarer:

Heidi sa...

Jeg hadde ikke hørt om denne før, men fikk veldig lyst til å lese den etter et lite Google-søk. Kanskje mest fordi jeg er så oppgitt og skuffet over at intimbarbering og intimsåper er blitt normalisert til tross for at det har flere negative konsekvenser. At kvinner kan være så teite og selvdestruktive, tenker jeg. Men om jeg alt er der, trenger jeg kanskje ikke lese boken?

annkolaas sa...

Enig med deg. Det jeg ikke orker å lese om, er hemoroidene, rompefikseringen og alle de detaljerte sex-beskrivelsene. Jeg vet jeg er prippen, så du kan jo gi boken et forsøk.

Kasiopeiia sa...

Jeg skal definitivt gi den et forsøk, kanskje den avbrytes - kanskje ikke!

Anonym sa...

Jeg vet faktisk om noen som kastet denne boka i vedovnen etter å ha lest halvparten. Jeg ble liksom ikke helt fristet til å finne ut hvorfor. Ei heller nå:-)