RSS

Mammut

Eg tør ikkje å skrive kor mykje pengar eg har brukt i årets mammutsalg, av frykt for at husbonden skal sjå det. Det har nemleg dukka opp tilbod og e-postar om supersalg og enda meir tilbod. Og eg greier sjølvsagt ikkje å la vere. Dersom eg berre kan late som om alt det eg akkurat skreiv aldri har skjedd, kan eg glede meg over dagens kjøp:

Eg var innom bokhandelen og skulle kjøpe ei gåve, og nøyde meg faktisk med å kike på dei fleste bøkene som låg og kika på meg med kvalpeaugo sine. (All heider til meg!) Men det var ei bok som kika så sårt og så lenge på meg at eg ikkje hadde hjarte til å seie nei:
Er ho ikkje nydeleg?

3 kommentarer:

Beatelill sa...

Ja den så flott ut :) Skjønner godt at den ropte på deg. Jeg lar meg også friste og har vel allerede mange bøker i bunken hjemme. Derfor forsøker jeg å styre unna bokhandlere og lar meg heller friste på biblioteket. Det er litt rimeligere :)

annkolaas sa...

Helt sant! Jeg har faktisk ikke kjøpt så mange bøker før disse siste årene; har alltid lånt på biblioteket. Men så pleier jeg å ha bokbad o.l. med elevene mine, og da synes jeg det er greit å ha favorittbøkene mine selv. Så slipper jeg å renne ned dørene på biblioteket.

Men ja, den har tatt litt overhånd, denne kjøpegalskapen. Hysj!

Anonym sa...

Jeg har, tro det eller ei, ikke kjøpt en eneste bok på mammut i år! Jeg var til og med for å ta en rask titt og klarte å gå ut igjen uten en eneste bok! yey me!